Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΤΕΛΟΣ !!




Στο παρελθόν ανήκουν από σήμερα οι λακκούβες στους δρόμους του χωρίου μας ...

... που από το πέρας του χειμώνα και μετά έκαναν το τοπίο να μοιάζει βομβαρδισμένο , φέρνοντας παράλληλα πολλά προβλήματα σε τροχοφόρα οχήματα αλλά και πεζούς .

Συνεργείο του <<Καλικρατικού>> δήμου Καλ/κας έκανε την εμφάνιση του προ τριημέρου ρίχνοντας ασφαλτική πίσσα σε αυτές . Οι εργασίες αποπερατώθηκαν σήμερα το μεσημέρι . Την ίδια χρονική περίοδο ,και με διάρκεια εργασιών μιας ημέρας , ειδικό συνεργείο του δήμου προέβηκε σε καθαρισμό των δεξαμενών του υδραγωγείου , απ’ όπου τροφοδοτείται με πόσιμο νερό το χωριό.




Σημαντικά όπως προαναφέραμε τα προβλήματα από τις λακκούβες , ενώ δεν έλειπαν όλο αυτό το διάστημα τα παράπονα και η δυσαρέσκεια του κόσμου , αφού κι οι φιλότιμες προσπάθειες του προέδρου με τις εισηγήσεις του στο
Δήμο έπεφταν σε ¨λακκούβα¨ καθυστερώντας έτσι η αποκατάσταση των ζημιών στο οδικό δίκτυο .
Αξίζει να αναφέρουμε ότι μόλις μερικές ημέρες πριν , κάτοικος του χωριού της τρίτης ηλικίας , με σημαντικό πρόβλημα όρασης - σχεδόν τυφλός – σε βόλτα που έκανε υποβασταζόμενος από τι σύζυγο του σε κεντρικό δρόμο του χωριού σκόνταψε σε μια απ’ τις εν λόγο λακκούβες και βρέθηκε καταγής στο οδόστρωμα . Αγανακτισμένος λοιπόν από το γεγονός , βρέθηκε την επομένη μέρα σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή σε γνωστό τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό τις Καλαμπάκας , για να καταγγείλει το πρόβλημα με αφορμή τη δική του περιπέτεια . Στη συνέντευξη που έδωσε έκανε λόγο για 70 τον αριθμό λακκούβες !!

Η ομάδα μας είχε ετοιμάσει εκτενές Φώτο-ρεπορτάζ για τις λακκούβες , θεωρήσαμε όμως ανιαρή τη θέα τους και γι’ αυτό το λόγο τα δημοσιογραφικά δαιμόνια του blog μας , ψάξαμε και βρήκαμε στο χώρο του internet , foto , που θα αποτελέσουν μια εικαστική παρέμβαση και γιατί όχι και μια χρηστική ιδέα για το μέλλον , έτσι δυσοίωνο που προδιαγράφεται απ’ τα σημάδια των καιρών..

Απολαύστε τις:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου