Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Ο Χορός του Αγιαξ



Το περασμένο Σάββατο στις 13 Αυγούστου , κάτω απ ’το φως της γεμάτης σελήνης , στον προαύλιο χώρο του δημοτικού μας σχολείου .. .. πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της ομάδος του Άγιαξ Ασπροκκλησιάς . Η εκδήλωση ήταν επιτυχημένη , όπως και κάθε χρόνο άλλωστε όλα τα χρόνια που γίνεται ο χoρός αυτός . Αξιοσημείωτη δε η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου αν αναλογιστούμε την περίοδο κρίσης που διανύουμε . Σχεδόν σύσσωμο το χωριό έδωσε το παρόν προς τιμή της ομάδος αλλά και πλήθος κόσμου απ’ τα γύρο χωριά . Άξιο λόγου είναι σε αυτό σημείο ότι κανένας βο(υ)λευτής δεν παραβρέθηκε στην εκδήλωση , κι αυτό πιστεύω είναι προς τιμήν της διοίκησης που κράτησε τη στάση αυτή , να μην τους καλέσει .








Μέρος τον ευσήμων ανήκουν για ακόμη μια φορά στη διοργάνωση αποδεικνύοντας έτσι το έργο που παράγεται ύστερα από συλλογική δουλειά , αγάπη και μεράκι . Κατά την ταπεινή προσωπική μου γνώμη , ήταν ίσως η πιο καλοστημένη διοργάνωση των τελευταίων ετών στο χωριό μας , αλλά και στα γύρο χωριά που κάνουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις . Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους αφανής ήρωες της χοροεσπερίδας , σε όλους αυτούς τους ανθρώπους δηλαδή που κατείχαν τα όποια πόστα το βράδυ της εκδήλωσης προς εξυπηρέτηση του κόσμου , όπως και οι εθελοντές που εργάστηκαν για το << στήσιμο και ξέστημα >> του χώρου , την προηγούμενη και επομένη του χορού . Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε , ιδιαίτερα στους νεαρούς σε ηλικία παρευρισκόμενους , η καινοτόμος ιδέα να υπάρχει στο χώρο μπαρ που σέρβιρε ποτά . Επίσης το πάλκο που στεκόταν η ορχήστρα για πρώτη φορά ήτανε σε υπερυψωμένη στάση , κάνοντας έτσι την προηγούμενη πιο ευδιάκριτη .












Με σύμμαχο τον καλό καιρό και το ολόγιομο φεγγάρι που θαρρείς παρακολουθούσε από ψηλά ,η πολυπληθής ορχήστρα του Θύμιου Παπαστεργίου διασκέδασε τον κόσμο με μουσικές και παραδοσιακά τραγούδια οδηγώντας έτσι το γλέντι μέχρι το πρωί . Η πίστα έμεινε γεμάτη από την πρώτη στιγμή έως πριν την αυγή με κόσμο κάθε ηλικίας που χόρευε στους ρυθμούς τον οργανοπαικτών .






Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης , η διοίκηση του ΑΓΙΑΞ βράβευσε πέντε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που αγωνιζόταν παλαιότερα με την φανέλα της ομάδος , ενώ ο πρόεδρος τους χάρισε αναμνηστικά μπλουζάκια με τα τωρινά χρώματα του Άγιαξ . Επίσης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της πλούσιας λαχειοφόρου που υπήρχε με δώρα προσφοράς της ομάδος αλλά και πλήθους χορηγών . Πίνακες με τους τυχερούς αριθμούς λαχνών υπάρχουν αναρτημένοι στα μαγαζιά του χωρίου , αλλά και στο ιστιολογιο της ομαδος ajax-asprokklisias.blogspot.com .




Εκ μέρους του asprokklhsia.blogspot.com , να δώσουμε τα δικά μας συγχαρητήρια για τον χορό σε όλους τους υπευθύνους και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην φετινή χρονιά της ομάδος και του χρόνου με το καλό να επαναληφθεί η εκδήλωση και να γνωρίσει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία . Επίσης να ευχηθούμε στους χωριανούς που δεν κατόρθωσαν να παραβρεθούν , του χρόνου να τους έχουμε κοντά μας .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου