Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

‘’ Φώτο – οδοιπορικό ‘’ ( ΠΡΟΣΕΧΩΣ )








Η φωτογραφία αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι ...
... της καθημερινής μας ζωής και έχει ενσωματωθεί στις συνήθειές μας παίζοντας πρωταρχικό ρόλο σε ότι συμβεί . Της αποδίδουμε χαρακτήρα ντοκουμέντου γιατί τη θεωρούμε ως την πλέον πιστή μέθοδο αναπαράστασης της κοινωνικής μας ζωής.
Η χθεσινή ημερομηνία 19 Αυγούστου έχει οριστεί στο παρελθόν ως η παγκόσμια ημέρα φωτογραφίας .
Με αφορμή λοιπόν την επετειακή αυτή ημερομηνία , – αν και καθυστερημένα κατά μια ημέρα - , σας ενημερώνουμε ότι στο προσεχές μέλλον θα αναρτήσουμε ένα ‘’ Φώτο – οδοιπορικό ‘’ που θα αφορά την Ασπροκκλησιά του πριν αλλά και του τώρα . Εκεί ακριβός είναι που χρειαζόμαστε και τη δική σας βοήθεια . Παρακαλούμε όποιος έχει στην κατοχή του παλιές ή και πιο πρόσφατες φωτογραφίες απ το χωριό , τα μνήμα του , ναούς κ.τ.λ. ή γνωρίζει διάφορες ιστορίες και μύθους αυτών και θέλει να βοηθήσει , να επικοινωνήσει μαζί μας . Επίσης χαρά μας θα ήταν αν κάποιος ή κάποια εθελοντικά ήθελε να τραβήξει πρόσφατες φωτογραφίες μαζί με την ομάδα μας ή και μονός , μόνη . Ακόμη αφήστε τα μηνύματα σας με τις δικές σας ιδέες και προτάσεις για το συγκεκριμένο θέμα αλλά και για το μέλλον του ιστολόγιου μας . Προς το τέλος της σελίδας υπάρχουν τα mail επικοινωνίας .

Eκ μέρους της διαχειριστικής ομάδος του blog, σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη βοήθεια σας, καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου