Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Καλοσωρισμα του asprokklhsia.blogspot.com

 Εκ μέρους τον διαχειριστών του asprokklhsia.blogspot.com  θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε σ' αυτή τη νέα προσπάθεια που κάνουμε έτσι ώστε να αναδείξουμε την ιδιαίτερη πατρίδα μας και στο χώρο του internet. Επίσης θα θέλαμε να ενδυναμώσουμε τις επικοινωνιακές μας σχέσεις με συγχωριανούς και όσους άλλους τρέφουν ενδιαφέρον για το χωριό μας, την ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑ Τρικάλων.

 Στο blog θα αναρτούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, πάσης φύσεως, κοινού ενδιαφέροντος γεγονότα, δραστηριότητες, εκδηλώσεις και ημερομηνίες αυτών, φωτογραφικό υλικό, νέα και ειδήσεις κοσμικών αλλά και άλλων γεγονότων και πολλά αλλά. Επίσης καθημερινά θα μπορείτε να αναγνώσατε την εφημερίδα σας, να δείτε τον καιρό τοπικά ή και σε άλλες περιοχές.

 Φυσικά θα αναρτούνται θέματα αναγνωστών και μελών μετά από επικοινωνία με τους διαχειριστές. Βοηθήστε μας λοιπόν να συνεχίσουμε την προσπάθεια που αρχίσαμε δώστε μας τα προς δημοσίευση θέματα σας σε ένα από τα διαθέσιμα mail του blog και πείτε μας τι γνώμη σας στο chat room. ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου