Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΣΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ... ΠΤΩΜΑΤΟΣ .





Αναστάτωση προκάλεσε έντονη φημολογία τις απογευματινές ώρες της περασμένης Τετάρτης στην τοπική κοινωνία μας. Οι εν λόγο φήμες θέλανε να έχει βρεθεί ανθρώπινο πτώμα από την αστυνομία , εγκαταλελειμμένο σε δασική περιοχή εντός συνόρων του χωρίου .




Από τα πρώτα κιόλας λεπτά που διαδόθηκε στο χωριό , '' με τη γνωστή μέθοδο της τρίχας που γίνεται τριχιά '' , η δημοσιογραφική μας ομάδα , σαν γνήσιοι ρεπόρτερ -τρομάρα μας - παρατήσαμε τις όποιες δουλείες είχαμε και αφιερωθήκαμε στο κυνήγι του ρεπορτάζ . Συναντήσαμε ανθρώπους κάθε ηλικίας που είχαν βγει από τα σπίτια τους στο δρόμο και ρωτούσαν να μάθουν σχετικά .
Αξιολογώντας τις πληροφορίες που συλλέξαμε από δικές μας ερωτήσεις, < καβαλίσαμε > τα οχήματα μας και κατευθυνθήκαμε προς την ποιο αληθοφανή τοποθεσία που κρίναμε .Σάρκα και οστά στο περιστατικό ήρθε να δώσει η εμφάνιση ασθενοφόρου στο χωριό , που όπως αποδείχτηκε ουδεμιά σχέση είχε με το δήθεν συμβάν .Ο ερχομός του όμως αναζωπύρωσε προς στιγμήν τις εικασίες με αποτέλεσμα να γίνει περισσότερος ντόρος και οι <υποψήφιοι χώροι του εγκλήματος > συνεχώς να αυξάνονται . Φυσικά ούτε εμείς ανακαλύψαμε τίποτα και μετά από ανεπίσημες πληροφορίες τον κοντινών αστυνομικών τμημάτων το ίδιο βράδυ , όπου δήλωναν άγνοια για το υποτιθέμενο περιστατικό , αποδώσαμε το γεγονός σε κάποια κακόγουστη φάρσα . Η αλήθεια ήρθε μετά από 48 ώρες και το υποτιθέμενο πτώμα ήταν άπλα ένα ... γεμάτο σακί , όπου έμοιαζε με πτώμα . Κάτοικος από διπλανό χωριό και συγκεκριμένα την Τρικκοκιά , γνωστός από τους συντοπίτες του για τις περιηγήσεις του στο δάσος , είχε ανακαλύψει το επίμαχο <<πτώμα >> το απόγευμα εκείνο και τηλεφώνησε στην αστυνομία φοβούμενος να πλησιάσει το σάκο . Έτσι οι αστυνομικοί μετά από αρκετή ώρα , λόγο δυσκολίας προσέγγισις του σημείου ( δύσβατη περιοχή ) , έλυσε το μυστήριο . Αίσιο τέλος λοιπόν και τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι ποιος τελικά <έφαγε> περισσότερο λάσπη? εμείς ή η αστυνομία ? και το κυριότερο ; τι περιείχε επιτέλους αυτός ο σάκος ? Εικασίες μιλάνε για ένα τσουβάλι γεμάτο με πριονίδι ή εναλλακτικά με παλιά ρούχα.Το τελευταίο θα μπορούσαμε να το αναρτήσουμε και ως κουίζ , αλλά λόγο της κωμικοτραγικής τροπής του όλου θέματος προτιμήσαμε να τ'αφήσουμε ως έχει . Τα συμπεράσματα δικά σας ...









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου